| | yeni üyeler burayaaaaaaaaa | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Cemre ♥♥♥moderatör♥♥♥

Mesaj Sayısı: 88 Nerden: Cemre'nin kalbinden... İş/Hobiler: cemre-ji Lakap: Kömür prenses-Kömürüm hangisi:  şeker hayvanın:  ruh halin=):  sitemiz nasıl=): Harika,Muhteşem burcun: Boğa hangi takım: Galatasaray Kayıt tarihi: 30/05/08
 | Konu: Geri: yeni üyeler burayaaaaaaaaa C.tesi Mayıs 31, 2008 3:24 pm | |
| bu arada benim adım duygu.. |
|
 | |
gülçinci şeker ♥gülçinci admin♥

Mesaj Sayısı: 121 Yaş: 23 Nerden: ankara İş/Hobiler: dans eylence Lakap: tosbağa somurr Kayıt tarihi: 18/05/08
 | Konu: Geri: yeni üyeler burayaaaaaaaaa C.tesi Mayıs 31, 2008 4:46 pm | |
| mrb duygucum benim adımda sonnur ama arkadaşlar somur dio  hoşgeldin _________________  bütün üyeleri çok seviorum |
|
 | |
hilooş_yoshy ♥♥♥yeni hepsici♥♥♥

Mesaj Sayısı: 1 İş/Hobiler: sitelerr Lakap: hiloş hangisi:  şeker hayvanın:  ruh halin=):  sitemiz nasıl=): gslll burcun: başak hangi takım: fb Kayıt tarihi: 01/06/08
 | Konu: Geri: yeni üyeler burayaaaaaaaaa Paz Haz. 01, 2008 1:51 pm | |
| |
|
 | |
***EREN.FANI*** ♥♥♥yeni hepsici♥♥♥

Mesaj Sayısı: 12 İş/Hobiler: :) Lakap: Ayse hangisi:  sitemiz nasıl=): ii burcun: Terazi hangi takım: FENERBAHCEEEE Kayıt tarihi: 01/06/08
 | Konu: Geri: yeni üyeler burayaaaaaaaaa Paz Haz. 01, 2008 6:20 pm | |
| bende yeni uyeyiiiim herkese slm lar  |
|
 | |
=yoshycix rabiş= ♥♥♥dadlu admin♥♥♥

Mesaj Sayısı: 182 Yaş: 24 Nerden: ankara İş/Hobiler: dans/eğlence/test çözme Lakap: robot hangisi:  şeker hayvanın:  ruh halin=):  sitemiz nasıl=): enn süper site bence... Kayıt tarihi: 22/05/08
 | Konu: Geri: yeni üyeler burayaaaaaaaaa Paz Haz. 01, 2008 7:33 pm | |
| HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR İYİ FORMLAR GÖNDEREN =GÜLÇİNCİ ŞEKER |
|
 | |
admin sonnur ♥♥♥yeni hepsici♥♥♥

Mesaj Sayısı: 61 İş/Hobiler: dans eylence Lakap: somur şeker hayvanın:  sitemiz nasıl=): güzel burcun: aslan hangi takım: cimbom Kayıt tarihi: 02/06/08
 | Konu: Geri: yeni üyeler burayaaaaaaaaa Ptsi Haz. 02, 2008 1:31 pm | |
| hepiniz< hoşgeldiniz kalıcı olmanız dileği ile admin sonnur |
|
 | |
cash_flow_06 ♥♥♥yeni hepsici♥♥♥

Mesaj Sayısı: 19 İş/Hobiler: futbol Lakap: fidi hangisi:  şeker hayvanın:  ruh halin=):  sitemiz nasıl=): süpeeeeeeerrrrr burcun: akrep hangi takım: cimbom Kayıt tarihi: 04/06/08
 | Konu: Geri: yeni üyeler burayaaaaaaaaa Çarş. Haz. 04, 2008 8:49 am | |
| BEN FATİH BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM SİTENİZ BİR HARİKA ÖTESİ ÖZELLİKLEDE RESİMLERİ ÇOK BEĞENDİM BNM FAVORİM YASEMİN ÇOK SEVİORUM ADMİNLERLE DE TANIŞMAK İSTİORUM AMA BİŞİ DİCEM ERKEİM DİE HEPSİ KIZLARINI SEVEMEM DİE BİŞİ YOK BEN ÇOK SEVERİM ONLARI :d:d  |
|
 | |
admin sonnur ♥♥♥yeni hepsici♥♥♥

Mesaj Sayısı: 61 İş/Hobiler: dans eylence Lakap: somur şeker hayvanın:  sitemiz nasıl=): güzel burcun: aslan hangi takım: cimbom Kayıt tarihi: 02/06/08
 | Konu: Geri: yeni üyeler burayaaaaaaaaa Çarş. Haz. 04, 2008 9:46 am | |
| canım hoşgeldin ben admin sonnur t.m.o inş kalıcı olursun tabi erkeksin die sevmiyeceksin diye birşeyde yok bazı sitelerde erkek die modluktan alıorlar fln ama bizim sitede öyle birşey asla olmaz hakeden kazanır tekrar hoşgeldin |
|
 | |
=yoshycix rabiş= ♥♥♥dadlu admin♥♥♥

Mesaj Sayısı: 182 Yaş: 24 Nerden: ankara İş/Hobiler: dans/eğlence/test çözme Lakap: robot hangisi:  şeker hayvanın:  ruh halin=):  sitemiz nasıl=): enn süper site bence... Kayıt tarihi: 22/05/08
 | Konu: Geri: yeni üyeler burayaaaaaaaaa Perş. Haz. 05, 2008 5:31 am | |
| |
|
 | |
| | yeni üyeler burayaaaaaaaaa | |
|